magyar zászló
horvát zászló
angol zászló
Interreg logó
Határon átnyúló együttműködési program
Pannon EGTC

Médiamegjelenés

Körkép a médiában

Ajánlott videók

Az alábbi részben olyan videókat és cikkeket ajánlunk, melyek régióninkat, tevékenységeinket mutatják be. Szemezgessen kedvére szebbnél-szebb válogatáaunkból, melyből megismerheti határmenti megyéink, településeink kultúrális sokszínűségét, gazdasági lehetőségeit és természeti gazdasgságát!

CB JOINT STRATEGY
CB JOINT Strategy

Előkészületben a magyar - horvát Interreg

Félidejéhez érkezett a 2021-27 közötti európai uniós fejlesztési ciklus közös magyar-horvát (Interreg) pályázati kereteinek előkészítése. A tét nagy, összesen előreláthatólag 60 millió euró áll rendelkezésre.

CB JOINT STRATEGY
CB JOINT Strategy

Előkészületben a harmadik magyar-horvát Interreg-ciklus

Félidejéhez érkezett a következő, 2021-27 közötti európai uniós fejlesztési ciklus közös magyar-horvát (Interreg) pályázati kereteinek előkészítése

Baranya megye madártávlatból

Pécs és Baranya megye

A Magyarország Madártávlatból az Origo és az OzoneNetwork TV egyedülálló sorozata, hiszen kizárólag drónokkal még nem készült dokumentumfilm hazánkról. Magyarország egész történelmén repülünk keresztül az ókortól kezdve a törökök lenyomatán át Pécs, mai mediterrán világáig. Pasák, babák dzsámijait, türbéit, szokásait ismerjük meg, amiket a Pécsre látogató vallásos zarándokok többsége a mai napig is tart. János Pál pápa nyomán elrepülünk a Pécsi Bazilikánál és a Zsolnay-tetők színes világát is megnézzük felülről.